Studievereniging BSKA

Click here to edit subtitle

Geplande activiteiten

Workshops bij YTF!

27 november 2017, 4 december 2017 en 11 december 2017, 16:00 uur | YTF, Amsterdam.


Eind november en begin december organiseerd BSKA in samenwerking met Young Talent Factory (YTF) drie workshops! Deze zijn een aanvullling op je studie en helpen je klaar te maken voor het werkleven. Het bestaat uit drie workshops, deze zullen drie weken achter elkaar gegeven worden.

- 27 november: Explore your talent
Hierin worden de diensten van YTF uitgelegd en gaan we aan de slag met het ontdekken van de unieke kwaliteiten van jullie, de studenten. Kortom, jullie gaan je eigen talenten ontdekken! Als extraatje kunnen jullie een professionele profielfoto laten maken. Het is handig als jullie al een account aanmaken op YTF, waarbij jullie in contact worden gebracht met potentiële werkgevers of stages.

- 4 december: Personal Branding
Nadat de talenten ontdekt zijn gaan we door met het onderdeel SHINEN! Hier gaan talenten aan de slag met het ontwikkelen van jullie eigen personal brand.

- 11 december: Ontdek jouw droombaan
Hierin gaan we onderzoeken bij welke bedrijven zij zich thuis zouden voelen door te ontdekken wat zij zoeken in een bedrijf. Noodzakelijk is dat jullie hiervoor deze test maken.

We zien jullie graag bij deze activiteit! Vergeet je niet aan te melden, want er zijn maar een beperkt aantal plekken! Aanmelden kan hier⁠ . 

Wintermiddag!

21 december 2017, 17:00 uur | Wibauthuis 11A01, Amsterdam


Kerst gaat helemaal om het familiegevoel. BSKA wilt onze ledenfamilie ook een warm welkom geven aan de mooie kerstdagen! Daarom hebben wij een prachtige wintermiddag georganiseerd met winters bier/wijn/fris, familiespelletjes en formidabele pizza!!

Tentamen trainingen

Wibauthuis | Amsterdam


Natuurlijk worden voor de tentamens van blok 2 weer tentamen trainingen gegeven, hieronder volgen de data en tijden.

Jaar 1:

Sociologie, maandag 8 januari 17:00 - 19:00 uur.

Economie, donderdag 11 januari 15:30 - 17:30 uur.


Jaar 2:

Stedelijke vraagstukken, maandag 8 januari 14:00 - 16:00 uur.

Inductieve technieken, dinsdag 9 januari 17:00 - 19:00 uur. 


Lustrum feest!

29 maart 2018, 21:00 | Amsterdam


BSKA bestaat 5 jaar! Om dit te vieren organiseren wij op 29 maart een groot feest! Hierbij zijn alle alumni, studenten en docenten uitgenodigd. Meer informatie en de kaartverkoop volgt nog! Voor nu, save the date!!